Open Monumentendag gemeente Sluis 2021

Op zaterdag 11 en zondag 12 september opent de gemeente Sluis letterlijk en figuurlijk zijn deuren. Het is dan de jaarlijkse landelijke Open Monumentendag. Tijdens dit weekend zijn meer dan dertig monumentale locaties in de gemeente te bezichtigen. Sommige van deze monumenten organiseren ook bijpassende activiteiten. Bijvoorbeeld de Luchtwachttoren in Eede – daar worden gratis rondleidingen georganiseerd.

Alle kernen in de gemeente Sluis doen mee. Van Aardenburg tot Cadzand en van Retranchement tot IJzendijke. Langs de locaties zijn fiets-, wandel- en autoroutes gepland.

Op de website van Open Monumentendag (openmonumentendag.nl) en We Zien Je Hier Graag (wezienjehiergraag.nl) is meer informatie te vinden. In aanloop naar 11 en 12 september verschijnen nog meer deelnemende locaties en de routes op de website. Houd deze dus zeker in de gaten.