Onderzoek naar MKB-vriendelijkste gemeente

Bent u als ondernemer tevreden over onze dienstverlening? En specifiek gedurende deze bijzondere tijd? Uw mening telt! Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan de nieuwe editie van het tweejaarlijkse onderzoek van MKB-Nederland naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland, uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Hiervoor vragen wij u om een digitale vragenlijst in te vullen.

Waarom meedoen?

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, voor leefbare binnensteden, voor welvaart, enzovoorts. Daarom vinden wij het, als gemeente, belangrijk om te weten of wij op de goede weg zitten of welke onderdelen van ons beleid volgens u beter kunnen. Daarnaast zijn wij benieuwd hoe u de dienstverlening van de gemeente ervaart rondom de huidige coronacrisis en hoe wij u als gemeente extra kunnen ondersteunen. Met deze inzichten proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen in onze gemeente. Tegelijkertijd dingen wij mee naar de prijs ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland’.

Doe vóór 16 november 2020 mee!

Laat ons weten hoe MKB-vriendelijk het beleid van de gemeente Sluis is door voor 16 november 2020 de digitale vragenlijst in te vullen op www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/sluis. Dit kost slechts vijf minuten van uw tijd. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld. Alvast bedankt voor uw medewerking!