Medewerkers onderwijs & kinderopvang, bedankt!  

Sinds medio maart 2020 heeft het leven een bizarre wending gekregen. Wat voordien de normaalste zaak van de wereld was, is dat nu niet meer. Zeker ook niet voor zij die werkzaam zijn in het onderwijs en de kinderopvang. Zij hebben met zijn allen keihard gewerkt om het onderwijs & de kinderopvang onder die moeilijke omstandigheden vorm te geven. Daarvoor hebben de Zeeuws-Vlaamse gemeentebesturen grote bewondering.

Denken in oplossingen, schouders er onder én een knap staaltje pure solidariteit. Dát waren de kenmerken van de Zeeuws-Vlaamse onderwijs- & kinderopvangwereld tijdens de coronaperiode van maart – juli 2020. Het begon met het opzetten van de noodopvang. Al snel volgde de opvang van kwetsbare kinderen. Ook het leren op afstand werd voortvarend en creatief opgepakt. Het was een enorme klus. Het vergde snel schakelen, vakmanschap, flexibiliteit en vereende krachten en dat alles onder zeer hoge druk.

Als dank voor hun tomeloze inzet en de fijne samenwerking, werd hen namens de wethouders van Onderwijs & Kinderopvang van Hulst, Sluis en Terneuzen een klein presentje bezorgd.

Gastouder, en ook noodopvang verzorgd? Bent u gastouder en heeft u dit voorjaar ook noodopvang verzorgd? Meld u zich dan vóór 1 oktober 2020 via: https://forms.gle/jFie3sWHq7E2y1987. Ook u ontvangt dan uiteraard nog een attentie.