Maak een wandeling met de burgemeester of wethouder

Hoe gaat het met u? Door de coronamaatregelen zien we elkaar maar weinig. En als we elkaar zien, is het vaak digitaal. We missen het persoonlijk contact met onze inwoners. Daarom willen we graag een wandeling met u maken. Doet u mee?

Wilt u ons vertellen hoe het met u gaat? Waar u zich zorgen over maakt? Of waar u tegenaan loopt? Heeft u een idee of suggestie voor de gemeente? Wilt u signalen met ons delen? Of juist een mooi initiatief? Wij horen graag uw verhaal in deze coronaperiode.

Wij nodigen u uit om samen met de burgemeester of wethouder één op één een wandeling te maken. Al wandelend praten we verder over wat u bezighoudt. Mocht u niet in staat zijn om een wandeling te maken, dan komt één van de bestuurders graag bij u op deurbezoek of bellen zij u op.

Aanmelden gaat als volgt

Stuur een mail naar bestuurssecretariaat@gemeentesluis.nl en vermeld hierin uw naam, telefoonnummer, voorkeur voor een wandeling, deurvisite of telefonisch gesprek en het onderwerp waar u het over wilt hebben. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen. Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten om de afspraak door te laten gaan, dan plannen we opnieuw iets is. De wandeling duurt maximaal een half uur. U bent van harte welkom!