Groen onderhoud

Zoals u wellicht gemerkt heeft in uw eigen tuin, door de vele regen van de afgelopen tijd staan bloemen volop in bloei en beginnen alle bomen en struiken groen te kleuren. De vele regen was de laatste jaren een welkome verschijning tijdens de warme droge periodes.

Helaas gooit diezelfde regen op dit moment roet in onze uitvoering van het groen onderhoud. Het extra vocht en de langzaam stijgende temperaturen, hebben de groei van bijvoorbeeld onkruid een extra boost gegeven.

Onze medewerkers en de medewerkers van de aannemers zetten alle zeilen bij om het groen onderhoud bij te houden. Mocht u nog een plek ontdekken waar wij niet geweest zijn, dan kunt u hiervan een melding maken. Dit kan via onze website. Het e-formulier kunt u altijd gebruiken om eenvoudig een ‘melding openbare ruimte’ te maken. Denk bijvoorbeeld aan een losse stoeptegel, gat in de weg, kapotte straatverlichting, schade aan lantaarnpalen of verkeersborden, afgewaaide takken, omgewaaide bomen, zwerfvuil en overvolle afvalbakken.