Gratis zwemabonnement voor inwoners met bijstandsuitkering

Een duik nemen in een openluchtzwembad.
Niets verkoelender dan dat tijdens dit mooie warme weer.
Maar dat is niet voor iedereen weggelegd.
Zeker niet als je moet rondkomen van een bijstandsuitkering of een inkomen dat niet hoger is dan dat.
Daarom kunnen gezinnen met kinderen, die een laag inkomen of een uitkering hebben, gratis gebruik maken van het openluchtzwembad in Aardenburg.

De gemeente heeft hierover afspraken gemaakt met medewerkers van recreatiebad De Elderschans.
Inwoners van de gemeente Sluis die hiervoor in aanmerking komen, ontvingen een brief van de gemeente hierover.
Denk jij ook in aanmerking te komen voor een gratis zwemabonnement?
Dan kun je via onze website het aanvraagformulier Bijzondere Bijstand downloaden.
Of neem contact op met Porthos Sluis (de gemeentelijke balie voor begeleiding en ondersteuning) via tel. 140117 of info@gemeentesluis.nl.

Het zwembad is open tot en met 2 september 2018.
Meer informatie over de openingsdagen en -tijden vind je op www.zwembad-aardenburg.nl.