Gedeputeerde Jo-Annes de Bat sluit 10 mei aan bij ondernemersoverleg

Sinds 18 maart 2021 organiseert de gemeente Sluis een structureel overleg met ondernemers en vertegenwoordigers van ondernemers- en brancheverenigingen. Wekelijks gaan burgemeester Vermue, wethouder Werkman en wethouder Poissonnier via MS Teams met ondernemers in gesprek over de coronacrisis. Het doel van het overleg is inzicht krijgen in de problematiek die er speelt rondom de coronacrisis. Daarnaast is afstemming tussen gemeente en ondernemers een belangrijk speerpunt.

De overleggen hebben een informeel karakter en elke ondernemer kan aansluiten. Met een wisselende groep deelnemers is de afgelopen weken vooral gesproken over de steunmaatregelen, promotie van onze streek, de routes naar heropening van horeca en detailhandel, de quarantaineplicht, testmogelijkheden en meer. Er wordt informatie uitgewisseld en er worden concrete acties opgepakt. Ook wordt voor bepaalde problematiek aandacht gevraagd bij de diverse overlegtafels waarbij collegeleden en ambtenaren aansluiten.

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat voerde reeds in diverse Zeeuwse gemeenten gesprekken met ondernemers over de impact en gevolgen van de coronacrisis. In onze gemeente sluit hij aan bij het overleg van maandag 10 mei a.s. van 12.00 tot 13.00 uur om met de ondernemers in de gemeente Sluis in gesprek te gaan.

Voor deze digitale bijeenkomst kunt u zich aanmelden tot vrijdag 7 mei via het Ondernemersloket ondernemen@gemeentesluis.nl. Bij aanmelding graag het gewenste gespreksonderwerp vermelden. U ontvangt daarna een link om deel te nemen. Schrijf tijdig in want het maximaal aantal deelnemers is beperkt.

Heeft u naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Claudia Pielaat of Daniëlle de Clerck via: tel. 140117 of 0117 - 457 000.