Digitale Burger aan Zet bijeenkomst

Heeft u een idee of een initiatief dat uw kern of de gemeente ten goede kan komen? En als u het zelf kan of mocht organiseren, heeft u misschien al een plan van aanpak? Dan is as woensdag 21 april het perfecte moment om uw mening te laten horen. Praat mee tijdens de digitale Burger aan Zet bijeenkomst. De bijeenkomst is georganiseerd door de gemeente Sluis, RMDO en stads- en dorpsraden.

Op deze avond gaan inwoners en de gemeente Sluis met elkaar in gesprek over Burgerparticipatie en het Uitdaagrecht. Wat zijn ideeën, mogelijkheden en goede voorbeelden? Wat vindt u belangrijke thema’s, wat heeft u nodig als inwoner en wat kunt u zelf doen?

Wat? Burger aan Zet bijeenkomst
Wanneer? 21 april 2021, 19.30 - 21.00 uur
Waar? Digitaal via Zoom

Aanmelden

Meldt u vóór 19 april 2021 aan via communicatie@gemeentesluis.nl. U ontvangt vervolgens een deelnamelink voor de digitale Burger aan Zet bijeenkomst.