Digitaal koffiemoment voor mantelzorgers

Op dinsdag 20 april 2021 hebben we het eerste digitale koffiemoment voor mantelzorgers georganiseerd. Het was een gezellige en zinvolle activiteit. Daarom hebben we twee nieuwe data gepland voor een digitaal koffiemoment waarop we mantelzorgers graag digitaal ontmoeten:

  • Dinsdag 18 mei 2021 van 20.00 tot 21.30 uur
  • Dinsdag 15 juni 2021 van 20.00 tot 21.30 uur

Hulp nodig?

Heeft u vragen over deze digitale ontmoeting? Laat het ons weten! Wij helpen u graag. U heeft een tablet, smartphone, laptop of computer met beeld en geluid nodig. Wij sturen u een duidelijke instructie en als u het fijn vindt, kunnen we vooraf samen oefenen. 

We vinden het gezellig om u weer te zien en te horen hoe het met u gaat! Met een kopje koffie of thee erbij maken we er een gezellig koffiemomentje van. Iets lekkers voor bij de koffie sturen we per post naar u toe. 

Aanmelden

U kunt zich tot donderdag 13 mei 2021 aanmelden voor het eerste digitale koffiemoment en tot donderdag 10 juni 2021 voor het tweede digitale koffiemoment via mantelzorg@gemeentesluis.nl. U ontvangt vervolgens een instructie en een deelnamelink. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via 140117. 

Ziet u, ondanks onze hulp, het digitale koffiemoment toch niet zitten, maar heeft u wel vragen of behoefte aan een gesprek? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wij hopen u op één van de koffiemomenten te mogen verwelkomen!