Dag van de Ondernemer

20 november 2020 vieren wij de Dag van de Ondernemer. In heel Nederland worden ondernemers in het zonnetje gezet. Ook wij besteden aandacht aan het belang van de ondernemers voor onze gemeente.

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid én beïnvloeden de leefbaarheid in onze gemeente. In een filmpje spreken wethouders Marianne Poissonnier en Jack Werkman de ondernemers uit onze gemeente een speciaal dankwoord toe. Jack Werkman, portefeuillehouder Economie van de gemeente Sluis: “alle ondernemers uit onze gemeente, bedankt voor jullie inzet, flexibiliteit en doorzettingsvermogen!” Het filmpje kunt u hier bekijken.

Deze editie van de Dag van de Ondernemer besteden we extra aandacht aan de starters. Bent u dit jaar gestart als ondernemer in de gemeente Sluis? Laat het ons weten via ondernemen@gemeentesluis.nl en wij sturen u graag een attentie toe!