Dag van de Mantelzorg 2021 - Meld u nu aan!

Op woensdag 10 november 2021 is het weer de Dag van de Mantelzorg. Het moment vanuit de gemeente Sluis om mantelzorgers te verrassen met een attentie. Ook is dit het jaarlijkse moment waarop mantelzorgers zich opnieuw kunnen registreren voor het komende jaar.

Na registratie ontvangen zij, naast de attentie, in het aankomende jaar onze nieuwsbrieven en informatie over interessante activiteiten. Aanmelden kan tot dinsdag 26 oktober 2021 via een aanmeldformulier op www.gemeentesluis.nl/mantelzorg. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via tel. 14 0117.

Let op: vanwege de privacywet en het feit dat een mantelzorgsituatie kan veranderen, vragen wij mantelzorgers zich ieder jaar opnieuw te registreren!