Cursus vrijwillige burgeradviseur

De administratie op orde houden, formulieren invullen, kwijtschelding aanvragen of het doen van belastingaangifte. Voor veel mensen is dit ingewikkeld. Voor u niet? Dan is wellicht de rol van vrijwillige burgeradviseur u op het lijf geschreven!

Als burgeradviseur maakt u anderen wegwijs in voor hen ingewikkelde regelgeving.

Om vrijwillige burgeradviseur te worden, dient u een vijfdaagse cursus te volgen. Deze vindt plaats op 9, 16, 23 en 30 oktober en 6 november 2020 van 09.30 tot 16.00 uur. U bent welkom in Goes of Axel. De plaats is afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers. Wegens de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geef u daarom zo snel mogelijk op. Na deze cursus kunt u aan de slag als vrijwillige burgeradviseur.

Voor meer informatie of het aanmelden voor de cursus, kunt u terecht bij Ria Van den Abeele, sociaal makelaar van de gemeente Sluis, via het telefoonnummer 140117 of e-mail rvandenabeele@gemeentesluis.nl.