Creatieve, dienstverlenende ondernemer voor het Belfort gezocht!

In het Belfort is veel te beleven, voor jong en oud. Er is de mooie raadszaal met exposities, een fraaie burgemeesterskamer, een quizkamer en er is een speurtocht uitgezet. In het museum kunt u op een interactieve manier kennis maken met de indrukwekkende geschiedenis van Sluis. En er is natuurlijk de Belforttoren met een schitterend uitzicht over Sluis, zijn vestingwerken en omringende landschap.

Het Belfort wordt jaarlijks drukbezocht. Tot voor kort werd de openstelling verzorgd door de VVV Sluis. De VVV heeft opgehouden te bestaan. We zijn nu op zoek naar een creatieve, dienstverlenende ondernemer die in de balieruimte van het museum zijn of haar
onderneming wilt uitbaten, middenin het centrum van Sluis!

Wie zoeken we?

Museum het Belfort is op zoek naar een enthousiaste, liefst culturele ondernemer die naast de uitbating van zijn of haar onderneming, zorg wilt dragen voor het openstellen van het museum! Dit houdt o.a. in:

• Ontvangst van bezoekers;
  • Kaartverkoop en registratie;
  • Het verstrekken van toeristische informatie van de streek.

Welke soort onderneming past hierbij?

• Kunst, cultuur, boeken, ambachten;
  • Tourist shop met Zeeuwse souvenirs;
  • Ander creatief idee?

Wat bieden wij?

• Aantrekkelijke voorwaarden
  • A locatie in het centrum van Sluis