Creatieve, dienstverlenende ondernemer voor het Belfort gezocht!

In het Belfort is veel te beleven, voor jong en oud. Er is de mooie raadszaal met exposities, een fraaie burgemeesterskamer, een quizkamer en er is een speurtocht uitgezet. In het museum kun je op een interactieve manier kennis maken met de indrukwekkende geschiedenis van Sluis. En er is natuurlijk de Belforttoren met een schitterend uitzicht over Sluis, zijn vestingwerken en omringende landschap.

Het Belfort wordt jaarlijks drukbezocht. We zijn op zoek naar een creatieve, dienstverlenende ondernemer die in de balieruimte van het museum zijn of haar onderneming wil uitbaten, middenin het centrum van Sluis!

Wie zoeken we?

Museum het Belfort is op zoek naar een enthousiaste, culturele ondernemer/kunstenaar die naast de uitbating van zijn of haar onderneming, zorg wilt dragen voor het openstellen van het museum.

Dit houdt o.a. in:

• Ontvangst van bezoekers
  • Kaartverkoop en registratie
  • Het verstrekken van toeristische informatie van de streek
  • Sociaal contact met diverse doelgroepen, gegarandeerd uitbreiding van je netwerk
  • Een prachtige locatie ter beschikking voor jouw eigen creatieve uitingen

Welke soort onderneming past hierbij?

• Kunst, cultuur, boeken, ambachten, sieraden
  • Tourist shop met Zeeuwse souvenirs
  • Ander creatief idee?

Wat bieden wij?