Bomruiming vakantiepark Zeebad Breskens

Roompot start eind dit jaar met de realisatie van de herontwikkeling van het vakantiepark Zeebad. In voorbereiding hierop wordt onder andere explosievenonderzoek uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek zijn twee 500 Lbs Engelse vliegtuigbommen uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Beide vliegtuigbommen worden op vrijdag 12 november 2021 onschadelijk gemaakt, naar de springlocatie in Oostburg gebracht en daar vernietigd. Op deze pagina vindt u alle informatie betrekking tot deze bomruiming.

Informatie omwonenden

Nieuws

Voor de laatste stand van zaken gaat u naar onze nieuwspagina over de bomruiming.

Contact

Heeft u vragen over deze bomruiming? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden. Heeft u vervolgens nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar bomruiming@gemeentesluis.nl. Tijdens de bomruiming houden we u op de hoogte via onze gemeentelijke website en social media kanalen.

Veelgestelde vragen en antwoorden