Bekendmaking Tijdelijke beleidsregels TONK 2021

Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij in hun vergadering van 2 maart 2021 “de tijdelijke beleidsregels TONK gemeente Sluis” hebben vastgesteld. Op basis van deze regels kunnen inwoners, die problemen hebben met het betalen van hun woonlasten, in aanmerking komen voor een gemeentelijke bijdrage.

Een voorwaarde is dat de financiële problemen zijn ontstaan door Covid-19 (Corona virus). De eventuele bijdrage is een vorm van bijzondere bijstand en onbelast.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen via telefoonnummer tel. 140117 (vanuit het buitenland +31 117 - 457 000). De tijdelijke beleidsregels TONK liggen in verband met corona niet ter inzage in het gemeentehuis maar worden in plaats daarvan gepubliceerd op de gemeentelijke website.

Tijdelijke beleidsregels TONK 2021