Afvalkalender 2021

De afvalkalender 2021 is beschikbaar. Deze is onlangs huis-aan-huis bezorgd en is ook digitaal te raadplegen via onze website.

In de papieren afvalkalender staan helaas twee drukfouten in het inzamelschema voor plastic- en metaalverpakkingen en drankenkartons (PMD). In de maand april staat maandag 18 en dinsdag 19 april, dit moet maandag 19 en dinsdag 20 april zijn. En in de maand november staat maandag 30 en dinsdag 31 november, dit moet maandag 29 en dinsdag 30 november zijn. De gekleurde vakjes in deze twee maanden staan wel goed. Onze excuses voor het ongemak.

Afvalapp ZRD

Naast de afvalkalender kunt u ook de ZRD afvalapp downloaden op uw smartphone. Deze app helpt u bij het aanbieden en scheiden van afval. Door het invoeren van uw postcode en huisnummer krijgt u een gepersonaliseerde afvalkalender. Vervolgens kunt u aangeven een melding te willen ontvangen wanneer u het afval kunt aanbieden. Via de afvalapp kunt u ook PMD zakken bestellen, nieuwsberichten volgen en vragen stellen.

Heeft u de papieren afvalkalender niet thuis ontvangen en wilt u er toch graag één? Dan kunt u deze opvragen via het Klanten Contact Centrum, 140117.

Afvalkalender 2021 (PDF)