Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2018 / Maart / Legitimatiebewijzen senioren 70+ aanvragen op locatie

Legitimatiebewijzen senioren 70+ aanvragen op locatie

Een paar keer per jaar gaan medewerkers van de gemeente Sluis naar de woonzorgcentra. Daar kunnen inwoners van 70 jaar en ouder ter plekke hun legitimatiebewijs laten vervangen. Zowel de bewoners van de woonzorgcentra als 70+’ers die in dezelfde kern zelfstandig wonen, kunnen van deze service gebruikmaken.

In maart 2018 zijn er weer “senioren-aanvraag-dagen”. Een week later kan men de nieuwe documenten op dezelfde locatie weer ophalen.

Wanneer en waar kunt u terecht?

 

Datum

Locatie

Plaats

Tijd

Maandag 19 maart

Hooge Platen

Breskens

14.00 -15.30 uur

Dinsdag 20 maart

Rozenoord

Sluis

14.00 -14.45 uur

Dinsdag 20 maart

Coensdike

Aardenburg

15.00 -15.45 uur

Donderdag 22 maart

Emmaus

IJzendijke

14.00 -15.00 uur


Wat heeft u voor de aanvraag nodig?

 

Voor het aanvragen van een nieuw legitimatiebewijs moet u meenemen:

  • Uw oude paspoort of identiteitskaart. Als u zowel een identiteitsbewijs als paspoort heeft, dan dient u beide mee te nemen.
  • Een recente pasfoto. U kunt ook tijdens de senioren-aanvraag-dagen een pasfoto laten maken. Er komt een fotograaf die de pasfoto’s maakt voor het bedrag van € 12,50. De pasfoto moet voldoen aan de geldende eisen. Deze eisen kunt u opvragen via www.gemeentesluis.nl of bij de afdeling Externe Dienstverlening, tel. 140117.
  • Contant, gepast geld, om de kosten van een nieuw legitimatiebewijs te betalen. Een identiteitskaart kost € 51,05 en een paspoort € 65,30. Pinnen is niet mogelijk.

 

Het blijft uiteraard ook voor senioren mogelijk om een nieuw legitimatiebewijs aan te vragen bij de afdeling Externe Dienstverlening in het gemeentehuis in Oostburg.


Uitgelicht


Zoeken