Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2018 / Maart / Internationale Zwinstedenloop Sluis

Internationale Zwinstedenloop Sluis

Op zondag 18 maart 2018 vindt in Sluis de 25ste editie van de Internationale Zwinstedenloop plaats. Een evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste in de streek. Meer informatie zoals het programma en informatie over inschrijving is te vinden op www.zwinstedenloop.nl.

 

De organisatie is in volle gang en inmiddels hebben zich heel wat sponsors én deelnemers aangemeld. Zonder de steun vanuit de middenstand van Sluis en omgeving zou het evenement niet kunnen plaatsvinden. Ter gelegenheid van de 25ste editie van de Internationale Zwinstedenloop ontvangen alle deelnemers een herinneringsmedaille.

 

Programma Internationale Zwinstedenloop op 18 maart

Inschrijven in Sporthal van multifunctioneelcentrum De Keure. De start is vanaf de Groote Markt. Let op, inschrijving sluit een half uur voor aanvang van de te lopen afstand.

 

Tijd

Activiteit

10.00 - 12.30 uur

Daginschrijven in de Keure (tevens kleedruimte)
Voorinschrijvers krijgen borstnummer opgestuurd

11.30 uur

Start Kids Run (1.34 km) - 6 t/m 12 jaar

12.00 uur

Start Vijf van Sluis (4.7 km)

12.45 uur

Start Tien van Sluis (9,6 km)

13.00 uur

Start Halve Marathon (21 km)

 

De inwoners van de kern Sluis zijn per brief geïnformeerd over de Zwinstedenloop. Een compleet en gedetailleerd overzicht van de (verkeers)maatregelen staat op www.gemeentesluis.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de afdeling Beleid en Beheer, tel. 06 - 2112 7421.

Uitgelicht


Zoeken