Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2018 / Januari / Opiniërende/informatieve raadsbijeenkomst

Opiniërende/informatieve raadsbijeenkomst

De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op

dinsdag 16 januari 2018 om 19.30 uur

in de raadzaal van het Belfort te Sluis

een openbare opiniërende/informatieve bijeenkomst van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt. Het onderwerp van deze bijeenkomst betreft een presentatie inzake gemeentelijk grondstoffenbeleid.

De agenda en bijbehorende stukken kunt u uitsluitend digitaal inzien. Raadpleeg de stukken via www.gemeentesluis.nl/bis. Hiervoor kunt u eventueel gebruikmaken van de internetcomputers in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg (gratis) of in de openbare bibliotheek in Oostburg (met lidmaatschapskaart of internetkaart à € 2,50 per jaar).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Griffiersbureau, tel. 0117 - 457 291 of e-mail Griffiersbureau@gemeentesluis.nl.