Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / September / Reddingsbrigade West Zeeuws Vlaanderen

Reddingsbrigade West Zeeuws Vlaanderen

Ode aan de Redder! Burgemeester Peter Cammaert zette, in het kader van het 100-jarig bestaan van de Nederlandse Reddingsbrigade, het bestuur en instructeurs van Reddingsbrigade West Zeeuws-Vlaanderen zaterdag 9 september in het zonnetje.

Tijdens hun wekelijkse trainingsochtend in zwembad 'de Eenhoorn' in Oostburg kreeg de burgemeester uitleg wat de reddingsbrigade doet en waar ze voor staan.

Na een korte toespraak door de burgemeester, waarbij hij aandacht schonk aan het 45-jarig bestaan van Reddingsbrigade West Zeeuws-Vlaanderen, overhandigde hij een oorkonde om alle vrijwilligers te bedanken voor hun jarenlange inzet. Daarnaast ontvingen alle vrijwilligers een attentie.