Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / September / Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ op locatie

Aanvraag legitimatiebewijzen senioren 70+ op locatie

Een paar keer per jaar gaan medewerkers van de gemeente Sluis naar de woonzorgcentra. Daar kunnen inwoners van 70 jaar en ouder ter plekke hun legitimatiebewijs laten vervangen.

Zowel de bewoners van de woonzorgcentra als 70+’ers die in dezelfde kern zelfstandig wonen, kunnen van deze service gebruik maken. In september / oktober 2017 zijn er weer “senioren-aanvraag-dagen”. Een week later kan men de nieuwe documenten op dezelfde locatie weer ophalen.

Wanneer en waar kunt u terecht?

Maandag 25 september 2017

Rozenoord

Sluis

Dinsdag 26 september 2017

Hooge Platen

Breskens

Donderdag  28 september 2017

Emmaus

IJzendijke

Maandag 2 oktober 2017

Coensdike

Aardenburg

Wat heeft u voor de aanvraag nodig?

Voor het aanvragen van een nieuw legitimatiebewijs moet u meenemen:

• Uw oude paspoort of identiteitskaart. Als u zowel een identiteitsbewijs als paspoort heeft, dan dient u beide mee te nemen.
  • Een recente pasfoto. U kunt ook tijdens de senioren-aanvraag-dagen een pasfoto laten maken. Er komt een fotograaf die de pasfoto’s maakt tegen gebruikelijke tarieven. De pasfoto moet voldoen aan de geldende eisen. Deze eisen kunt u opvragen via www.gemeentesluis.nl of bij de afdeling Externe Dienstverlening, tel. 140117.
  • Contant, gepast geld, om de kosten van een nieuw legitimatiebewijs te betalen. Een identiteitskaart kost € 50,65 en een paspoort € 64,75. Pinnen is niet mogelijk.

Het blijft uiteraard ook voor senioren mogelijk om een nieuw legitimatiebewijs aan te vragen bij de afdeling Externe Dienstverlening in het gemeentehuis in Oostburg.