Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / Oktober / Project Snippergroen gemeente Sluis. Informatieavond Breskens project Snippergroen

Op 2 november 2017 houdt de gemeente Sluis een informatieavond over het project Snippergroen voor bewoners in Breskens. Misschien kent u het wel, een klein stukje gemeentegroen zonder duidelijke functie dat grenst aan uw tuin – snippergroen.

Op veel plekken wordt gemeentegrond gebruikt zonder dat hier afspraken over zijn gemaakt. Met het project Snippergroen wil de gemeente het gebruik van gemeentegrond regelen.

Bewoners die gemeentegrond gebruiken of willen gebruiken, krijgen eventueel de mogelijkheid deze grond tegen een verlaagde prijs aan te kopen. De gemeente heeft in kaart gebracht welke stroken grond voor verkoop in aanmerking komen en biedt deze stroken grond actief te koop aan. Dit gebeurt kern voor kern. De gemeente start het project allereerst in de kern Breskens en erna in het vakantiepark Schoneveld.

Bewoners uit Breskens die mogelijk betrokken zijn bij het project snippergroen hebben deze week een uitnodiging ontvangen, voor de informatieavond die plaatsvindt op 2 november 2017 in MFC Breskens 'De Korre' aan de Ghistelkerke 1A in Breskens. Vanaf 19.00 uur vindt de inloop plaats. Om 19.15 uur start de informatieavond. Naar verwachting zal deze avond rond 21.00 uur eindigen. Wanneer u geen uitnodiging heeft ontvangen, maar toch meer wil weten over het project bent u uiteraard ook van harte welkom. De informatieavond voor het vakantiepark Schoneveld volgt later.

Na deze informatieavond ontvangen alle betrokkenen een brief van de gemeente waarin meer informatie wordt gegeven over hun persoonlijke situatie en welke mogelijkheden van toepassing zijn. Meer informatie over het project Snippergroen vindt u op onze website https://www.gemeentesluis.nl/Projecten_en_Plannen/snippergroen