Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / Oktober / Informatieavond Natuurlijk Stijlvol Cadzand-Bad op woensdag 18 oktober

Informatieavond Natuurlijk Stijlvol Cadzand-Bad op woensdag 18 oktober

'Cadzand-Bad werkt aan haar toekomst' staat er op de borden bij de entrees van de kern Cadzand-Bad. Dat dit het geval is, is goed zicht- en merkbaar. We praten u graag bij over de stand van zaken tijdens een informatiebijeenkomst op woensdag 18 oktober a.s., om 20.00 uur in de sporthal van Cadzand-Bad (Noorddijk 3). Wethouder Peter Ploegaert neemt u virtueel mee langs alle ontwikkelingen in Cadzand-Bad. Daarnaast presenteert hotel De Schelde haar nieuwbouwplannen. Alle inwoners, ondernemers en bezoekers van Cadzand en Cadzand-Bad zijn hierbij van harte welkom.

Natuurlijk Stijlvol

Het ontwikkelingsplan Cadzand-Bad heeft de woorden ‘Natuurlijk Stijlvol' meegekregen. Die woorden staan voor een duidelijk herkenbare identiteit die de badplaats wil uitstralen. Ze vormen de essentie van de vele ontwikkelingen en bepalen de koers en het einddoel.

Bijblijven

Houd, om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Cadzand-Bad, deze gemeentelijke informatierubriek en www.gemeentesluis.nl in de gaten! Met vragen over het project Cadzand-Bad kunt u terecht bij de gemeente Sluis via infocadzand@gemeentesluis.nl