Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / Oktober / Asfaltwerkzaamheden

Asfaltwerkzaamheden

Van 31 oktober tot en met 11 november 2017 voert Dura Vermeer Infrastructuur BV in opdracht van de provincie Zeeland asfaltwerken uit aan een aantal provinciale wegen in Zeeuws-Vlaanderen.

Het betreft de volgende wegvakken:

• Oostburg – Draaibrug (N253)

Van 3 op 4 november 2017 tussen 19.00 en 6.00 uur wordt op de hoofdrijbaan ten zuiden van de rotonde Nieuwstraat een asfaltreparatie uitgevoerd.
Hiervoor wordt op de hoofdrijbaan één rijstrook afgesloten en wordt het verkeer met behulp van verkeersregelaars om en om doorgelaten.

• Breskens – Schoondijke (N676)

Van 6 op 7 november 2017 tussen 19.00 uur en 6.00 uur wordt op de westelijke parallelweg ter hoogte van de Baarzandse Kreek een asfaltreparatie uitgevoerd.
Hiervoor wordt de parallelweg tussen de Kruisdijkweg en de Schoondijkseweg afgesloten en wordt het verkeer omgeleid.
De omleiding staat met gele borden aangegeven.

Het is niet te voorkomen dat door deze werkzaamheden hinder zal worden ondervonden betreffende geluid, trillingen en bereikbaarheid van aangrenzende percelen.

Er zal zoveel mogelijk worden gedaan om overlast voor omwonenden en bedrijven tot een minimum te beperken.

Afhankelijk van werk- of weersomstandigheden kunnen de data nog veranderen.