Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / November / Herinrichting Ledelplein: verplaatsing weekmarkt Oostburg

Herinrichting Ledelplein: verplaatsing weekmarkt Oostburg

Maandag 20 november gaat de herinrichting van het Ledelplein van start. Als de weersomstandigheden het toelaten, is eind maart/begin april 2018 het vernieuwde Ledelplein een feit. De herinrichting heeft gevolgen voor de locatie van de weekmarkt op woensdag.

Verplaatsing

De herinrichting is verdeeld in de volgende drie fases:

1.    Zijde aan De Smickelaer: 22 november tot en met tweede helft januari 2018.

Locatie van de weekmarkt is aan de zijde van het Ledeltheater.

2.    Zijde aan het Ledeltheater: tweede helft januari tot en met medio maart 2018.

De weekmarkt vindt u dan aan de zijde van De Smickelaer.

3.    Doorgaande rijbaan: medio maart tot en met eind maart 2018.

De weekmarkt blijft aan de zijde van De Smickelaer.

De doorgaande route over het Ledelplein blijft tijdens de eerste en tweede fase toegankelijk voor alle verkeer. Tijdens de derde fase is de doorgaande route niet toegankelijk.

Herinrichting centrum

De herinrichting van het Ledelplein bestaat uit de vernieuwing van delen van het riool, bestrating, het plaatsen van nieuw straatmeubilair en het planten van bomen. Ook wordt de bushalte opnieuw ingericht en kan er straks aan beide zijden van het Ledelplein geparkeerd worden. De herinrichting maakt onderdeel uit van het project Aantrekkelijk Oostburg.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de herinrichting van het Ledelplein kunt u mailen naar centrumplanoostburg@gemeentesluis.nl. Of kijk op www.gemeentesluis.nl, de Facebookpagina van de gemeente Sluis of meld u aan voor de nieuwsbrief van Aantrekkelijk Oostburg via nieuwsbrief@aantrekkelijkoostburg.nl.