Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2017 / December / Digitale afvalkalender op www.zrd.nl

Digitale afvalkalender op www.zrd.nl

Sinds kort is de digitale afvalkalender beschikbaar op www.zrd.nl. Via de digitale afvalkalender krijgt u uw persoonlijke afvalkalender te zien.

Jaarlijks verspreidt de gemeente Sluis huis-aan-huis een papieren afvalkalender. In navolging van veel andere gemeenten is nu ook voor het grondgebied van de gemeente Sluis een digitale afvalkalender beschikbaar.

De toegang tot de digitale afvalkalender treft u aan op de homepage van de website van de ZRD: www.zrd.nl. Door uw postcode en huisnummer in te voeren krijgt u uw persoonlijke afvalkalender te zien met informatie over:

• De eerstvolgende inzameldagen van de diverse afvalstromen;
  • Uw persoonlijke afvalkalender per maand of per jaar;
  • Adresgegevens en openingstijden van de milieustraat;
  • Informatie over verschillende soorten afval: wat is het, hoe en waar levert u het in?
  • De locaties van de verzamelcontainers, voor glas, plastic verpakkingsafval/drankenkartons en textiel (deze locaties staan nu nog niet in de digitale afvalkalender maar worden binnenkort toegevoegd).

Heeft u vragen over de digitale afvalkalender neem dan gerust contact op met de klantenservice van de ZRD, e-mail: info@zrdl.nl of telefoonnummer 0900 - 4433 333.

De digitale afvalkalender komt in februari 2018 ook beschikbaar als app voor uw smartphone of iPhone. Tegen die tijd informeren wij u over het beschikbaar zijn van de app.