Bent u vrijwilliger? Kom dan naar de brunch op vrijdag 7 december a.s.!

Bent u vrijwilliger in de gemeente Sluis?
Dan zet u zich belangeloos en met hart en ziel in voor een ander!
En maakt u de samenleving mooier, leuker en leefbaarder.
Daarvoor bedanken we u graag op de Dag van de Vrijwilliger op 7 december a.s.!
Alle vrijwilligers zijn deze dag dan ook van harte welkom bij de brunch voor vrijwilligers, van 10.30 tot 14.00 uur in Toversluis, Nieuwstraat 83 a in Sluis.

Vrijwilligerswerk? Daarom!

Vrijwilligerswerk is er in allerlei soorten en maten.
In het kader van ‘Vrijwilligerswerk? Daarom!’ zijn we op zoek naar de verhalen en gezichten achter het vrijwilligerswerk.
Die geven we graag een ereplek tijdens de brunch, op een soort ‘wall of fame’.

Wat is uw verhaal?

Dus: wat is uw verhaal? Laat het ons weten!
Bijvoorbeeld met een foto van uzelf of van iets anders, met een uitspraak, voorwerp of wat dan ook.
Iets dat voor u illustreert waarom u vrijwilligerswerk doet.
Mail dit van tevoren naar vrijwilliger@gemeentesluis.nl of neem het mee op vrijdag 7 december.
Dan maken wij er een mooie en inspirerende verzameling van.
Dit is niet verplicht. Ook zonder uw verhaal bent u van harte welkom op 7 december!

Aanmelden

U kunt zich uiterlijk tot en met vrijdag 30 november 2018 aanmelden via vrijwilliger@gemeentesluis.nl of tel. 140117.
Vermeld bij de aanmelding uw naam, mailadres of telefoonnummer en welk vrijwilligerswerk u doet.
Er is plaats voor 400 vrijwilligers.